Ochrana osobních údajů

Pomůžeme Vám s ochranou osobních údajů ve Vaší společnosti!

V době aktuálně platného nařízení GDPR je dodržování ochrany osobních údajů velmi zásadní. Podnikatelům, kteří své povinnosti nedodržují, hrozí obrovské sankce, které mohou podnikání značně zkomplikovat. Bohužel se ochrana osobních údajů stala v dnešní době také cílem konkurenčního boje, kdy konkurenti neváhají posílat udání na Úřad pro ochranu osobních údajů, který následně začíná s prošetřováním. Tomu se podnikatel bohužel nevyhne, takže je nezbytné, aby měl veškeré dokumenty v souladu s GDPR a dalšími předpisy.

Zanalyzujeme pro Vás oblasti Vašeho podnikání, kde pracujete s osobními údaji a navrhneme případné změny ve Vašich procesech. Také Vám na míru připravíme potřebné dokumenty, aby veškerá Vaše činnost byla v souladu s GDPR, a to jak navenek, tak i v rámci interních směrnic.

Přehled a ceny služeb v kategorii ochrana osobních údajů

GDPR a zajištění souladu dokumentů a procesů

Pomůžeme Vám s přípravou dokumentů a nastavením procesů ve Vaší společnosti tak, aby vše bylo v souladu s nařízením GDPR.
dle náročnosti
Více informací

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zpracováváte osobní údaje Vašich klientů? Připravíme Vám souhlas se zpracováním osobních údajů podle nového nařízení GDPR!
od 2 490 Kč
Více informací

Požádejte si o konzulaci s našimi specialisty

1

Vyplníte jednoduchou žádost

2

Zavoláme Vám

a domluvíme se na podrobnostech.

3

Poskytneme Vám řešení

rychle a flexibilně.

martin-zastera85x85-grey

Celý tým naší kanceláře je připraven se Vám věnovat!

Mgr. Martin Zástěra, advokát

Proč využít právní služby advokátní kanceláře AZ LEGAL?

Kvalitní zpracování dokumentů a podání

Při poskytování právních služeb se vždy snažíme provádět naši práci, veškeré výstupy na 100 %.

Kompletní portfolio služeb od A do Z

Klientům se vždy snažíme poskytnout kompletní řešení, abychom vyřešili jeho požadavek.

Potřeby klienta jsou prioritou

Nejdříve zjišťujeme potřeby klienta, aby naše služby splnily očekávání a klient vždy odcházel spokojený.

Pracujeme rychle a flexibilně

Právní záležitosti se mohou v čase rychle měnit, proto na tyto změny rychle a pružně reagujeme.

Neděláme práci jenom napůl

Vždy děláme práci naplno, aby klient dostal řešení, které si zaplatil a výsledek, který od něj očekává.

Dostupné ceny právních služeb

Naše služby nabízíme za takovou cenu, aby byly dostupné i běžným firmám, živnostníkům a občanům.

Také tito klienti a partneři nám důvěřují

Praha_71
vsem
businessleaders
modra-pyramida
nemocnicelitomerice1
amsp
magistrat-hlavniho-mesta-prahy
bezrealitkycz-1
 
Líbí se Vám náš obsah? Prosíme podpořte nás a dejte nám like!