fbpx

Podnikání v gastronomii a co vše musíte splnit, abyste mohli začít?

Podnikání v gastronomii a co vše musíte splnit, abyste mohli začít?

Líbilo by se vám mít kavárnu nebo restauraci? Co ale musí podnikatel v oblasti gastronomie splnit, než vůbec otevře, uvaří první jídlo a namíchá první drink?

Sledujte naše video, kde shrneme základní povinnosti a na co si dát pozor. Takže s chutí do toho!

Nezapomeňte na:

  • živnostenské oprávnění pro hostinskou činnost
  • koncese k prodeji lihu
  • zdravotnický průkaz pro práci s potravinami
  • souhlas stavebního úřadu s využitím prostoru provozování restaurace
  • souhlas krajské hygienické stanice
  • souhlas hasičského a požárního sboru
  • a další

Potřebujete pomoc s otevřením restaurace nebo kavárny? Obraťte se na nás!

Můžete nás kontaktovat na infolince 601 303 666 nebo emailu info@azlegal.cz, nebo si můžete požádat o nezávaznou konzultaci vyplněním jednoduchého formuláře a my se Vám ozveme.


Podnikání v gastronomii a co vše musíte splnit, abyste mohli začít?

Nenechte se překvapit! Přihlaste se k našim novinkám a získejte ZDARMA zajímavé ebooky!

pravni-rizika-pri-podnikani
12-rad-jak-nenaletet-podvodnikum

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

A také důležité informace, které by Vám něměly uniknout…

Třeba 12 rad, jak nenaletět podvodníkům!

Nebudeme Vám psát moc často a kdykoliv se můžete odhlásit. Samotný e-book pak najdete zde.

 
Líbí se Vám náš obsah? Prosíme podpořte nás a dejte nám like!