Podnikání v gastronomii a co vše musíte splnit, abyste mohli začít?

Líbilo by se vám mít kavárnu nebo restauraci? Co ale musí podnikatel v oblasti gastronomie splnit, než vůbec otevře, uvaří první jídlo a namíchá první drink?

Sledujte naše video, kde shrneme základní povinnosti a na co si dát pozor. Takže s chutí do toho!

Nezapomeňte na:

  • živnostenské oprávnění pro hostinskou činnost
  • koncese k prodeji lihu
  • zdravotnický průkaz pro práci s potravinami
  • souhlas stavebního úřadu s využitím prostoru provozování restaurace
  • souhlas krajské hygienické stanice
  • souhlas hasičského a požárního sboru
  • a další

Potřebujete pomoc s otevřením restaurace nebo kavárny? Obraťte se na nás!

Chcete bližší informace?

601 303 666

info@azlegal.cz

radka-conkova120x120

Jsme k dispozici po - pá, 9 - 18 hodin.

Chcete vyřešit Váš problém? Sjednejte si konzultaci s našimi právníky.


Podnikání v gastronomii a co vše musíte splnit, abyste mohli začít?

Ověřené praxí. Pomohou vám uspět v životě
i v podnikání. ZDARMA, včetně našich ebooků. Přihlaste se.

Neodejděte s prázdnou! 
Máme pro vás skvělé tipy.

17123
17129
17131

Kdykoliv se můžete odhlásit. Přihlášením souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů. Samotné ebooky pak najdete zde.

 
Líbí se Vám náš obsah? Prosíme podpořte nás a dejte nám like!