Podnikání v gastronomii a co vše musíte splnit, abyste mohli začít?

Líbilo by se vám mít kavárnu nebo restauraci? Co ale musí podnikatel v oblasti gastronomie splnit, než vůbec otevře, uvaří první jídlo a namíchá první drink?

Sledujte naše video, kde shrneme základní povinnosti a na co si dát pozor. Takže s chutí do toho!

Nezapomeňte na:

  • živnostenské oprávnění pro hostinskou činnost
  • koncese k prodeji lihu
  • zdravotnický průkaz pro práci s potravinami
  • souhlas stavebního úřadu s využitím prostoru provozování restaurace
  • souhlas krajské hygienické stanice
  • souhlas hasičského a požárního sboru
  • a další

Potřebujete pomoc s otevřením restaurace nebo kavárny? Obraťte se na nás!

Chcete bližší informace?

601 303 666

info@azlegal.cz

Jsme k dispozici Po - Pá (9 - 18).

Pošlete nám vaši poptávku nebo si sjednejte konzultaci online!

„Těšíme se na vás.“
Adriana Hermannová