Líbilo by se vám mít kavárnu nebo restauraci? Co ale musí podnikatel v oblasti gastronomie splnit, než vůbec otevře, uvaří první jídlo a namíchá první drink?
Sledujte naše video, kde shrneme základní povinnosti a na co si dát pozor. Takže s chutí do toho!
Nezapomeňte na:
- živnostenské oprávnění pro hostinskou činnost
- koncese k prodeji lihu
- zdravotnický průkaz pro práci s potravinami
- souhlas stavebního úřadu s využitím prostoru provozování restaurace
- souhlas krajské hygienické stanice
- souhlas hasičského a požárního sboru
- a další
Potřebujete pomoc s otevřením restaurace nebo kavárny? Obraťte se na nás!
Chcete bližší informace?
Jsme k dispozici Po - Pá (9 - 18).
Pošlete nám vaši poptávku nebo si sjednejte konzultaci online!
„Těšíme se na vás.“
Adriana Hermannová
Oblíbené kategorie magazínu: Firmy a podnikatelé | Ochrana podnikání | Náhrada škody | Pracovní právo | Přestupky a správní záležitosti | Nemovitosti | Vymáhání pohledávek