GDPR a zajištění souladu dokumentů a procesů

Zajistíme soulad Vašich dokumentů i procesů s GDPR

Hodnocení služeb klienty

[kkstarratings]
Více než
0
1500
klientů

již využilo našich služeb.

Přes
0
97
% klientů

by naše služby dále doporučilo.

Přes
0
14
profesionálů

se věnuje Vašim případům.

Informace ke službě GDPR a zajištění souladu dokumentů a procesů

Popis služby

Individuální řešení na míru

Posílení právní jistoty

Fullservice řešení pro Vás

Od 25. května 2018 nabývá účinnosti Nařízení o ochraně osobních údajů (General Data Protection Regulation) – zkráceně GDPR – legislativa Evropské Unie týkající se ochrany osobních údajů. Nahradí práva a povinnosti, která se v České republice dosud tohoto odvětví týkala a zavede řádově vyšší pokuty za jejich porušování – až 20.000.000 EUR nebo 4% celosvětového ročního obratu společnosti. Je tedy potřeba se na plnění povinností řádně připravit.

V rámci přípravy na GDPR by měla být provedena analýza procesů a zajištěn soulad veškerých činností s nařízením, pořízeny souhlasy dotčených subjektů, v některých případech jmenován pověřenec (nový institut) a monitorována činnost s osobními údaji související. Nařízení také stanoví rozsáhlé povinnosti v případech zásahu do osobních údajů, ať už vůči osobám, jejichž údaje mohly být např. zneužity, či Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Váš konkrétní případ s Vámi rádi probereme, upozorníme na nejrizikovější oblasti a připravíme pro Vás dokumenty, které budete v rámci Vaší činnosti potřebovat a efektivně tak splnit veškeré podmínky, které z nařízení GDPR vyplývají.

Výhody služby

  • analýza procesů ve Vaší společnosti
  • návrh řešení na míru
  • příprava směrnic, formulářů a souhlasů
  • jednání s Úřadem pro ochranu osobních údajů v případě potřeby
  • konzultace s právníkem

Cena služby

dle náročnosti

Bližší informace k uvedeným cenám najdete zde.

Získejte bližší informace:

601 303 666

info@azlegal.cz

radka-conkova120x120

Získejte tuto službu

1

Vyplníte jednoduchou žádost

2

Zavoláme Vám

a domluvíme se na podrobnostech.

3

Poskytneme Vám řešení

rychle a flexibilně.

martin-zastera85x85-grey

Celý tým naší kanceláře je připraven se Vám věnovat!

Mgr. Martin Zástěra, advokát

Související služby

Proč využít právní služby advokátní kanceláře AZ LEGAL?

Kvalitní zpracování dokumentů a podání

Při poskytování právních služeb se vždy snažíme provádět naši práci, veškeré výstupy na 100 %.

Kompletní portfolio služeb od A do Z

Klientům se vždy snažíme poskytnout kompletní řešení, abychom vyřešili jeho požadavek.

Potřeby klienta jsou prioritou

Nejdříve zjišťujeme potřeby klienta, aby naše služby splnily očekávání a klient vždy odcházel spokojený.

Pracujeme rychle a flexibilně

Právní záležitosti se mohou v čase rychle měnit, proto na tyto změny rychle a pružně reagujeme.

Neděláme práci jenom napůl

Vždy děláme práci naplno, aby klient dostal řešení, které si zaplatil a výsledek, který od něj očekává.

Dostupné ceny právních služeb

Naše služby nabízíme za takovou cenu, aby byly dostupné i běžným firmám, živnostníkům a občanům.

Také tito klienti a partneři nám důvěřují

Praha_71
vsem
businessleaders
modra-pyramida
nemocnicelitomerice1
amsp
magistrat-hlavniho-mesta-prahy
bezrealitkycz-1
 
Líbí se Vám náš obsah? Prosíme podpořte nás a dejte nám like!