fbpx

Tag - GDPR

Jak zpracovávat osobní údaje zaměstnanců aneb GDPR pro zaměstnavatele

Co musíte splnit při nakládání s osobními údaji svých zaměstnanců? Jakým způsobem můžete své zaměstnance monitorovat? Přečtěte si náš článek!
Číst více

GDPR a zpracování osobních údajů při klinických hodnoceních

To, že si sjednáte TOP pojištění ještě neznamená, že vám pojišťovna bude chtít zaplatit, když dojde na pojistnou událost. I paní Květa se o tom přesvědčila... Přečtěte si její příběh!
Číst více

Co se na podnikatele chystá v roce 2019?

Co čeká podnikatele v roce 2019? Na jaké změny je nutné se připravit? Připravili jsme si pro Vás přehledný článek!
Číst více

GDPR a chyby při získávání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Jaké jsou nejčastější chyby při získávání souhlasů se zpracováním osobních údajů? Jak to vidí Úřad pro ochranu osobních údajů? Dejte si pozor!
Číst více

Za porušení GDPR již úřad rozdal první milionové pokuty!

Podnikatelé a firmy, dejte si pozor na plnění podmínek stanovených nařízením GDPR. Úřad pro ochranu osobních údajů již rozdal první milionové pokuty! Sledujte naše video!
Číst více

Novinky v GDPR – zvlášť chráněné osobní údaje

Jak politické strany zneužily před volbami některé osobní údaje na sociálních sítích a jak se k tomu postavil Úřad na ochranu osobních údajů? Sledujte naše video!
Číst více

Jak jsme přednášeli na téma nejdůležitějších zákonů pro e-shopy

Práve dnes proběhla s velkým úspěchem přednáška kolegyně Mgr. Veroniky Špornové na téma nejdůležitějších zákonů pro e-shopy.
Číst více

Nařízení ePrivacy a jak ochránit důvěrnost komunikace

GDPR se stalo účinné již v minulém měsíci. Evropská unie ani naši zákonodárci však nespí a už nám připravují další povinnosti a někdy i výrazná omezení, která se týkají elektronické komunikace. Připravte se co nejdříve na ePrivacy!
Číst více

Ověřené praxí. Pomohou vám uspět v životě
i v podnikání. ZDARMA, včetně našich ebooků. Přihlaste se.

Neodejděte s prázdnou! 
Máme pro vás skvělé tipy.

17123
17129
17131

Kdykoliv se můžete odhlásit. Přihlášením souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů. Samotné ebooky pak najdete zde.

 
Líbí se Vám náš obsah? Prosíme podpořte nás a dejte nám like!