Tag - GDPR

3-veci-obchodni-podminky

Jaké 3 věci musí obsahovat všechny obchodní podmínky?

Obchodní podmínky může být pro mnoho podnikatelů zanedbatelnou částí jejich podnikání. Pro řadu zákazníků je to však jediný manuál, dle kterého se řídit v případě obtíží. Pokud chcete působit jako věrohodný prodejce, nezapomeňte se zaměřit i na tuto detailní část.
Číst více
ochrana dat a know-how

Jak správně ochránit informace v obchodním styku a know-how?

Víte, jak správně ochránit vaše know-how před konkurencí? Neváhejte si přečíst náš článek, kde se dozvíte, jak ochránit informace v obchodním styku a co udělat, aby vás chránil zákon.
Číst více

Jak zpracovávat osobní údaje zaměstnanců aneb GDPR pro zaměstnavatele

Co musíte splnit při nakládání s osobními údaji svých zaměstnanců? Jakým způsobem můžete své zaměstnance monitorovat? Přečtěte si náš článek!
Číst více

GDPR a zpracování osobních údajů při klinických hodnoceních

To, že si sjednáte TOP pojištění ještě neznamená, že vám pojišťovna bude chtít zaplatit, když dojde na pojistnou událost. I paní Květa se o tom přesvědčila... Přečtěte si její příběh!
Číst více

Co se na podnikatele chystá v roce 2019?

Co čeká podnikatele v roce 2019? Na jaké změny je nutné se připravit? Připravili jsme si pro Vás přehledný článek!
Číst více

GDPR a chyby při získávání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Jaké jsou nejčastější chyby při získávání souhlasů se zpracováním osobních údajů? Jak to vidí Úřad pro ochranu osobních údajů? Dejte si pozor!
Číst více

Novinky v GDPR – zvlášť chráněné osobní údaje

Jak politické strany zneužily před volbami některé osobní údaje na sociálních sítích a jak se k tomu postavil Úřad na ochranu osobních údajů? Sledujte naše video!
Číst více